Air ketuban borderline

Ada sesapa dalam ni pengalaman tak nak bagi air ketuban naik balik ? Bacaam sekarang 7 jer , rabu ni checkup balik kalau still drop kena delivery🥲 dala baru 33W hmm , tlg suggest pless cara naikan air ketuban #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Sy penah kena mcmni, tp masa tu time puasa. dktr kata ketuban kat border line, then dktr ckp myb bby tak kencing lg. so decide repeat scan balik lepas 2w, alhamdulillah naik ke paras normal.