Pengalaman keguguran 10 weeks

Ada pengalaman keguguran 10 weeks? Pakai pad je ke? Mcm mana dgn alas tempat tidur kalau pendarahan banyak? Ingatkan dah masuk 6 hari takde dah keluar darah banyak & ketul². Sebab dah 2 hari keluar sikit² je. Bertungku tak? Ada dpt apa² ubat ke dari hospital utk keguguran? #bantusharing #pleasehelp #advicepls

4 Balas

Sy pakai pad je. alas tilam dgn plastik kalau nak Selamat. and yes, bertungku. buat Sy rasa mcm darah Keluar sampai betul2 habis.