Tahi mata dari lahir sampai Nk 5 bulan tak ok lagi

Ada penah cam ni kat anak2 korang? Nak tnya bila tahi mata banyak bila nak hilang asyik berhair je..da gi klinik doctor doctor cakap normal suruh urut , gi KK pun doctor soh urut gak tak Bg ubat. Gi hospital Colombia pun doktor soh urut.. sampai luka da hari lap2 dengan kapas basah. dua2 mata satu lg tak teruk #firstmom

Tahi mata dari lahir sampai Nk 5 bulan tak ok lagi
2 Balas

Hi, sis. Cuba pergi klinik pakar kanak-kanak swasta pulak.

8mo ago

Dulu Da pergi hospital Colombia , baru booking kat hospital sunway doctor free minggu dpn.. kena tunggu minggu depan

Hmm tak faham betul ni, suruh urut macam mana pulak tu.

8mo ago

Taktau lah da gi hospital & klinik sama je doctor CKP normal cuma suruh urut & ajar cara urut tp tak bg ubat , da urut gak tp sama gak asyik keluar je tahi mata.. sampai luka