Need suggestion & sharing experience bersalin hospital sedang/banting

Ada mommies yg pernah bersalin di hospital serdang atau banting? Blh share experience dari segi facilities & service? Tgh nk buat comparison which one yg lg better.

2 Balas

Bersalin di hspital serdang jan 2018, Ada nurse yg okay ada yg tak, Masa nak tggu ke LR, ramai patient yg menunggu, tahan contraction kat kerusi lebih dr 12 jam, dr alhamdulillah okay. Wad pulak full, yg ada wad tambahan, stress jugak sebab xde tirai, bila ada pelawat dari patient lain, segan nak menyusu. Toilet jauhh. Tp nurse kat wad baik2.. Atas rezeki masing2 sis.. Bykkan berdoa semoga dipermudahkan dan ditemukan nurse yg dan doc yg baik2..

sy bersalin hosp serdang bulan 2 2023 elok je. semua best. nurse baik. doc pun okay. mkn sedap. toilet bersih sbb sy dpt bilik yg 5 org. sy suka je serdang sbb pakar ramai akan dtg tgk esp klau stay hosp lama. kena sllu doa je mntk Allah bg yg baik2 insyaAllah