Kepala baby tak sekata

Ada mommies yang boleh bantu tak bagi tips.. baby saya 2 bulan dan bentuk kepala dia senget sebab dia selalu mengiring ke belah kiri.. saya selalu betulkan kepala dia tapi balik balik kepala dia terpusing ke kiri jgk.. kepala dia boleh jadi macam biasa tak? Risau pula #tipsplease

2 Balas

boleh jadi kembali normal tapi kalau boleh sis pkai bantal yang berlubang di tengah tu , ataupun sendal dengan benda2 yg boleh elakkan die terpusing sebelah kiri tu. ank sy dlu mcm tu juga, smpai org bgtahu pipi die kembang sebelah je 😅

hi sis boleh tau tk skrg kpla bby kmbli bulat tk?

9mo ago

Bulat jgk.. cuma kepala dia x sekata sgt.. tp so much better dr dulu.. lg2 dia dah pandai meniarap x baring je.. membantu jgk kepala dia terbentuk.. tu doc yg ckp 🤭