BABY 5 BULAN BERAK BERDARAH

Ada mommies yang bf anak tapi anak poo ada darah ? Anak bf biasanya sekali sehari je poo atau 2 hari sekali tapi 2 3hari ni dia kerap poo sehari dalam 2-3 kali . Memula Poo normal warna mustard tapi ttbe ada darah then next tu poo lagi warna jadi hijau lumut . Punca dia kerap poo maybe dari pemakanan saya tapi yang darah tu saya buntu taktahu macam mana boleh jadi mcmtu. Btw anak okay je tak meragam tak kembung ke apa . Kalau poo ada darah tu nak kena pantau dulu ke macam mana? #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Kalau saya terus bawak anak pergi klinik sebab tak normal breastfeed baby berak berdarah.