11 minggu 4 hari

ada mmy prna mcm ni ka ? dah scan smua okey tpi still kluar drah dan ketulan sakit prut dan blakang . dktor just bgi ubat kuatkn rahim ja . risau sngt2 . smoga tiada apa2 brlaku mmy yg prna jdi mcm ni tlong shre pnglaman ble tak 🙂 #seriusnanya #firstmom

11 minggu 4 hari
2 Balas

klau sakit belakang smpai demam bhya sis.. saya prnah alami ank kdua 13weeks.. dktor bgtau juga ada heartbeat dn kntung tp cek 2mggu lagi tpi kantung dh kosong sblm tmujnji mmg ada drh keluar mcm sis 3hri sblm tmujnji tu. lpas tu doktor ckp lagi utk confirmkn kena tggu 2 mggu lagi tp sya kena refer ke pakar sakit puan pda hri trsebut dan d stulah kptusan akhir hmm ... sis jgn buat krja berat dan klau blh ckupkan rhat trimester prtma ni mcm² keadaan blh brlaku kita xthu .. Apapun smoga sis dan baby baik² saja dan dberi kesihatan..🤲

Allahu. moga Allah jaga sis 💜