Echogenic foci

Hi, ada mana mana mommy yang bila buat details scan sonographer kata ada echogenic foci dekat jantung baby? Ada 1 dot putih, tapi sono kata tak ada yg perlu risau sbb dia akan hilang. Even kalau baby lahir ada pun takkan effect dia punya kesihatan. Result turn out semua okay cuma ada 1 dot tu je. Jadi sono tak refer ke Dr atau pakar sbb dia kata mostly dia scan mmg ada and tak ada harm. Cuma nak dengar story from other side of mommy 🥹#ingintahu #firstmom

1 Balas

Anak kedua saya masa buat detail scan sono pun cakap ada dot putih kt jantung dia. Sono pun cakap tak perlu risau nanti dia akan hilang sendiri. Alhamdulillah skrg anak dah 4 tahun.

5mo ago

InsyaAllah , terima kasih sis 🥰