Ada yang berpengalaman GBS + GDM on diet tak?

Ada kemungkinan tak untuk bersalin awal kalau ada kedua2 risiko ni 😅 Last check up Doctor dh advice utk amik epidural, sbb masuk muncung itik pon dah meronta 🥲#SeriusTanya

2 Balas

based on pengalaman sy, masa nak masuk muncung itik tu awak kena relax, jangan kemut. pastu kena tahan nafas jap masa doktor masukkan tu.

2mo ago

thank you bg tips, sbb kadang ok ja, tk rasa sakit...mungkin nervous kot 😵‍💫

Wajib jaga your pemakanan untuk elak further complication ♥️ go for healthy eating insyaAllah

2mo ago

terima kasih, insyaallah tgh pantau makanan sihat dan tk skip ubat 💪