Sakit bahagian bawah/vagina

Ada ke yg rasa sakit/senak dkt bwh tu ? Sy 32w4d, time tido nk beralih kiri kanan tu akan rasa sakit kt bwh tu, lpstu time nak bangun, kdg2 time nk jalan pun terasa 🥹. Normal ke mcm tu ? #firstbaby #ingintahu #firstmom

12 Balas

sya pun ada tnya doc . doc ckp tu normal sebap baby nak membesar sya pun skrg pun mengalmi juga 31w4d hri ni😓 doc ckp klo tdo nk beralih kiri pr knan or nk bngun . slow2 dia ckp

normal..sbb bila perut makin besar..dan baby kat bwh dah..kalau bleeding atau ada tanda tu cepat2 g hospital

kepala bb dh turun.. jdinya berat kat kwsn tu.. biasanya sy picit2 kat situ slow2..

normal jer sis sbb bby tgh membesar..sy dr 24w dh rse sakit kt bawah tu..

Sama sy pun tengah mengalaminya jugak 🥲

normal sis dah hampir weeks kan biasa gitu

Normal sis. saya pun macam tu juga

Sama 😭

Sama la sy 😪

sama mcm sy.