Bersama suami 28w / 3rd trimester

Ada ke yg bersama suami bila 28w ? Boleh ke ye ? Atau boleh bersalin awal ? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firsttiimemom

3 Balas

Dari start mengandung sampai dah hujung2 nak bersalin boleh je nak bersama suami. Asalkan awak takde masalah apa2 la. Lepas bersalin nanti lg byk cabaran. incase awak ada trauma bersalin ke, nafsu kurang ke lg kesian suami tu 😅

Selagi xda mslh bleeding ke apa..boleh je bersama..jgnla dipuasakan suami tu 😅

bolehh