Berpantang sendiri

Ada ke yg berpantang sendiri tanpa bantuan sesiapa? Suami pun kurang membantu. Kurang prihatin. Kerja rumah urus sendiri, makan pun sendiri, anak2 kecik yg lain pun urus sendiri. Bajet utk urut badan pun xde. Lauk berpantang pun xde. Hanya makan makanan yg boleh berkongsi dgn anak2 yg lain. Boleh tahu mcmana anda kuat? Saya perlukan kata2 semangat dari kalian. #pleasehelp

1 Balas

Maaf puan. Saya mampu doakan puan kuat ye. Harap puan terus tabah. Susah nak cakap kalau suami jenis yang tak prihatin. Apa pun moga dipermudah urusan puan dan sihat selalu

2y ago

Aamiin 💕