Preggy mommy with Influenza

Ada ke sesiapa disini pernah kena influenza semasa mengandung. Akan effect pada kandungan tak ye? Risau pula saya. #11weeks

1 Balas

Influenza dgn flu biasa ada beza ka sis? Sbb sy pun flu stiap hari masa week 7-10.. sy xmkn ubat flu, cuma bykkn minum air dan tidur saja.. skrg da jarang flu

1y ago

Symptoms influenza almost sama dengan covid. Letih yang amat, sakit badan, batuk, selsema, sore throat and sakit kepala