Hai sis saya lewat period.dah 9.hari tapi ada rasa macam nak haid.krap kram perut PD rasa padat

Ada kah itu tanda pergy nak Chk upt belum Smpai 2 weeks lagi

2 Balas

saya check upt belum sampai tarikh period lagi sebab tak sedap badan. Then naik double line hehe. Boleh je awak check upt. Insyaallah ada rezeki awak.

5mo ago

tq..sudi jawab.nanti saya chk

boleh dah tu check upt

5mo ago

dah boleh ke takut terlalu awal saya cuma bawak berehat Jew sebab sebelum ni..pernah keguguran.akibat rasa kram..MCM nak period saya bawak lasak..s Mase tu tak tau pun tanda pergy. saya fikir sgnggut tiba tiba sportings berhari hari Smpai dua minggu chk upt naik line.dua..tapi dh terlambat lepas BT buku pink selepas 2 minggu dari BT buku tu kgguran sedih sngt penantian.12.tahun...skrg dah.ke 14 tahun😭