Botol susu

Hi. Ada ibu2 pernah guna botol comotomo? Boleh bg feedback tak. Sy tgh nk tukar botol susu utfirstmom bby masuk 3 bulan. #comotomo #bantusharing #review #firstmom

2 Balas

Saya guna piko bello.. Lebih kurang mcm comotomo jugak.. Kalo ikot anak saya ok ja.. Serasi dengan dia.. Dia guna dr baru lahir smapi sekarang dah dua bulan lebih...

2y ago

Kalo pengalaman saya. Ok ja.. Cuma depand jgk. Kalo mcm anak saya lapar sgt... Dia isap laju. Akan tesedak jgk.. Tp kalo normal... Mmg tak.. Ok ja.. Sbb tu saya guna smapi sekarang...