Makan nenas masa awal kehamilan

Ada effect ppe x ..masa tu sy mengidam makanan yg sgt plik ..tpi sy xthu sy TGH mngndung 5 minggu dlm masa stu haritu sya mkan nenas dan minum air tapai bilang silang beberapa hari sy perasan sy dh lma xperiod dn sy pergi check dn dapati kdnungan saya sudah 5 minggu 6 hari ..nk tnya ada kah ia akan mencacatkan rupa baby atau bagaimana ya ##seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

takde tu semua mitos. nenas tinggi vit c mmg elok pun nak makan. baik untuk kesihatan lagi. tapai pun boleh makan dlm bersederhana. takde effect teruk

2y ago

allhmdullilah trima kasih❤️