Sakit kaki kanan diatas bahagian lutut

Ada cara tak nak menghilangkan kesakitan pada kaki😭 sebab sakit tu sebelah kanan sahaja kt atas lutut (sakit tu macam kaki sejuk). Badan ke tapak kaki semua ok tkda masalah . Dah sapu macam2 minyak panas dari beli kt pharmacy hingga ke cream panas traditional. Ada jumpa doktor tpi doktor mcm biasalah boleh bagi ubat penadol/tahan sakit dan bagi vitamin C. Doktor cakap klau sakit mcm ni sakit badan dan perlu berehat Saya perlu exercise? Atau baring sepanjang masa ? Ada tak yg sama rasa sakit mcm saya ? Sebab saya tido lapit kaki tinggi . Saya bnyak jugak berjalan sbb saya bekerja outdoor. Makan alhamdulillah so far ok jaga pemakanan. Baru 26week 😭 tahap kesakitan 8/10 😣 help me #firstbaby #bantusharing #ingintahu

Sakit kaki kanan diatas bahagian lutut
1 Balas

Dan boleh panggil suami awk urutan bahagian lulut . Boleh mula exercise macam yoga . Dan jalan dgn perlahan.