ASSALAMUALAIKUM.SY PUNYA ALAHAN YG KUAT SANGAT.MAKAN MINUM SEMUA MUNTAH BALIK.ADA CARA KE NAK HILANG

ada cara kr nak hiangkan alahan.sy baru 13 minggu.semalam pergi klinik masuk air sb tak larat nak jalan dah#seriusnanya

4 Balas

Hi sis . Kita sama ya , sy start masuk 6weeks smpai skrg 11weeks mmg alahan teruk . Makan minum semua x masuk ya . Kena byk sabar sis , sy pun x kuat sebenarnya 😢

Waalaikumussalam. Sis try minum pati sarang burung layang2. In Sha Allah kita ikhtiar dgn izin Allah pulih alahan Sis 😊

hai sis..saya pun sama juga..cuma saya amalkan mkn ubat tahan muntah..DPT lah kurang kan muntah pas mkn

please siapa ada solution