Muntah setiap kali makan

Ada cadangan pemakanan yang boleh kurangkan muntah? Saya setiap kali makan, setiap kali lah muntah. Ada cuba ambik halia, juga buah yang masam2 manis macam oren, utk kurangkan mual, tapi beberapa minit lepastu, mesti muntah balik. Saya risau anak saya kurang nutrisi. Sekarang cuma mampu telan biskut kosong 😭 #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Makan dalam kuantiti yang sedikit tapi kerap. Elakkan makan makanan yang boleh triggered muntah, cth: makanan bergoreng. Also boleh juumpa doc untuk minta ubat tahan muntah.