Vitamin apa?

Ad x vitamin apa" yg boleh tebalkan dinding rahim Ngan cepat,sbb dinding rahim saya 0.5cm je Dr nak 0.7cm keatas... Rasanya punca saya susah lekat sbb dinding rahim nipis,bulan lepas saya ad post gambar opk+ upt+samar tp positif tu sekejap je,saya test hari" makin lama makin hilang, ke sbb dinding rahim jadi susah calon janin nk melekat? Harini masih 1dpo,dan ke untuk tebalkan dinding rahim saya?🥲🥲

2 Balas

tak juga sis.. sy dinding rahim memang tebal 1cm tapi ttc 2 tahun tak pernah lekat juga. cuba check dalaman in case ada pcos ke cyst ke

Maaf mommy. Soalan ini patutnya diajukan pada doktor.

6mo ago

Dah tanya dokter, dokter suruh saya doa je... mcm mn tu?😂🤣