Ada x yg mcm sy

Ad x mom yg ad masalah mcm sy... Sy da 9 bulan bila pergi cek up kn kne ambik air kencing, pastu kne cangkung... Aritu sy amik la lama jugak cangkung sbb air kecil sy sikit x tau la knape nk kata minum sikit separuh botol dah telan masa amik tu sy tunduk sambil tadah sbb stress kluar sikit2, dah dalam lebih kurang 5 minit mcmtu sy bangun dah siap ap semua baru jalan rasa mcm penat campur berpeluh2 lpastu nk pitam.. Sy rehat la kejap sambil mkn roti sikit kawal pernafasan pastu baru ok tpi penat tu still x hilang Knape ye jadi mcmtu sy tgok mom yg lain bkn main active lagi siap ad yg boleh jalan laju tpi perut da besar klau sy hmmmm dah mcm siput huhuuu #firstmom

1 Balas

Masa jadi tu ada terus inform doktor atau nurse di klinik tak?

5mo ago

Haahh hb low slamani ok je x tau knpe drop