saya tengah confius . saya ni rengat atau period pain . sbb dtg time period . abis dah darah haid

abis darah haid still rasa sakit mcm contraction lagi😪😪😪#ingintahu #firstmom #bantusharing (abis nifas 28hari ) abis 44hari selang dua hari terus period

1 Balas

mmg mcm tu. badan baru adjust dgn jadual baru. sbb tu after pantang klau dh period balik the 1st time tu mmg agak sakit jugak. nnt dah kali kedua ketiga period bulan2 akan dtg dia x brp sakit sgt dah. tp ade jgk mcm saya dulu before preggy anak 1st, period sy jarang ade period pain. tp lps bersalin n period start dtg, ttbe ade period pain pdhal selama ni x pernah ade. lps bersalin mmg akan buat hormon bdn x sama dah mcm time before preggy