DOA KAN SAYA CEPAT SEMBUH YE MOMMY SEMUA🥰

4.10.23 Saya di langgar kereta selepas menghantar anak sekolah. Kena yg pertama saya masih ok sekali driver tertekan pedal minyak dan seret saya sekali kaki bahagian lutut kiri terasa sangat sakit.. saya minta jangan lah patah kaki ni kerana banyak tugas sebagai suri rumah yg ada bby 3 bulan.. Tp sangkaan saya meleset bila doktor mengesahkan kan tulang kering dekat lutut patah gelap sekejap dunia mengenangkan tugas2 seharian...SUBAHANALLAH.. HANYA MAMPU BERSERAH PADA ALLAH SAJA..

3 Balas

Semoga cepat sembuh.. dan dipermudahkan sagala urusan puan sekeluarga…

semoga sis cepat sembuh n dipermudahkan segala urusan

9mo ago

amin... TERIMA KASIH🥰

Get well soon, god bless you always