40w1d overdue

39w6d haritu dah kena serah diri untuk induce pada 40w. harini dah masuk 40w1d pun masih belum bersalin walaupun dah induce ubat. contraction kuat tapi bukaan masih 3cm. baby pun selesa je lagi kat dalam. kesian ibu awak ni penat menunggu awak keluar 🫠 #firstmom

3 Balas

moga dipermudahkan urusan sis. Dik baby syok duduk dlm tu😂

4mo ago

dah buat termasuk ikut petua siti jamumall 😂 tapi tu la dr cakap sebab anak first memang bukaan lambat. masalahnya dah overdue dah induce pun tak jalan. dikbaby sedap betul duduk dalam perut