39 minggu 3 hari : EDD 08/08 ade yang sama ke?

39minggu 3hari… ada yang sama ? Ada tanda nak bersalin ? Kaki saya dah bengkak 2 hari… normal ke? Baby aktiv lagi begerak kt perut 😅#bantujawab #ingintahu

6 Balas

Sama la sy pun EDD 08/08 ni juga, semoga dipermudahkan urusan kita utk melahirkan anak nanti Aamiin. Kaki sy pun bengkak2 juga mmg tanda2 kita nak bersalin dah tu

ye sama mcm saya juga. Kaki bengkak dah. Baby aktif gerak tak kira siang n malam. Pujuk² semoga bersalin ikut timing, tak nak dipaksa beranak hehe

2mo ago

Betul sis… hehehehe

edd 11/8..tak Ada tanda2 jgk Ni.. contraction baby masuk laluan Ada je jarang2 sekali

due 29/8 ..8/8 kna serah diri..😬😬

normal selagi x turun tanda

normal