Tanda bersalin ke?...

38w+1 now, ada keluar lendir coklat since 3 hari lepas tapi tak de contraction sampai skrg... Doc cakap belum buka cm lagi... NAK tanya berapa lama akan bersalin selepas ada lendir coklat? #firsttimemom #pleasehelp

2 Balas

Tengok keadaan sis. Takda spesifik time. Kalau saya keluar spotting malam nya dah start contraction esok pagi nya terus warded makin kuat contraction. Bukaan pula lambat buka so kena induced guna ubat drip. Alhamdulillah selamat bersalin.

Sy dh keluar lndir coklat msa 36w skng dh msuk 40w blm lgi ade tnda nk bsalin 😭 risau overdue