Ada xmummy2 yg brpgalaman brsalin 35w lebih

35w 2d normal x bila lpas brsama suami mlm..lpas tu smpai ke pg rsa contraction mcm nk brsalin,smpai skit pingang2 ..dri pukul 3 rsa skit smpai pukul 8 pg xok lg,perlu ke prgi hospital chek#SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

mestilah kena pergi check, kalau berkaitan pregnancy better check je terus

3mo ago

ok tq sis..tp skrg dh rsa ok skit,baby pom gerak ok mcm slalu..hrap baby kluar tarikh due la 27/7 lmbt lg klau ikutkan😅