Hye mommy to be

35 4days today, Dah start buat exercise gym ball ke? So far ade yang pernah buat and cepat tak pembukaan pelvic and betul2 berkesan ke? #ingintahu #firstbaby

3 Balas

sy masuk je trimester 3 dah duduk atas gymball. hari hari golek dengan gymball, tapi masa bersalin bukaan 3cm je dari pagi sampai malam, last last emergency czer sebab baby dah 💩dalam perut.

1y ago

Lah yeke, tak semua berkesan ekk tengok mat saleh comment buat 3 hari dah pecah air ketuban😂

apa² exercise atau aktif masa mengandung in syaa Allah membantu memudahkan proses bersalin. yg selebihnya kita tawakal 😊

1y ago

Okay baik sis tq

Tak berkesan based on pengalaman kawan saya

1y ago

Wahh okay baikk sis tq