fristmom normal ka.

34week baby boy aktif btl bgerak2 klu mlm siok2 tdur pn smpai tbgun kuat btl bgerak . normal ka ..

3 Balas

saya pun sama 34w baby aktif sgt tapi sy tak tahu jantina anak sy apa 😂 tggu lahir baru tahu .. sblm ni 33w kurang gerak skrg 34 aktif . dia mcm selang seli minggu ada minggu dia aktif ada minggu dia kurang sikit

Hai mom. Kalau baby lelaki tak pasti tapi pengalaman saya first mom dan baby girl memang normal malam la seronok aktif lagi bila baring. Nak tidur tu la paling syok baby menendang

Hahaha kan