berkongsi cerita

3/12/22 hampir setahun saya gugur diawal kehamilan.. dan harini 29/11/23 lewat period 8hari... dari semalam ad spotting coklat tp ta nmpk mcm darah... saya fikir dah period.. biasa nye hari kedua msti akn kua darah period.. tp msih belum kluar darah period.. hnye spotting coklat sje ada.. pinggang rse sengal2 prut rse mnyucuk skit.. ta rse mcm na period pun.. msih belum cek upt atau prgi klnik... tapi hari risau kjdian sme brulang slps setahun alami nye.... #mohondoaibu2semuygbaikutksaya 🥰🥰

1 Balas

nti sis check upt dlu jgn pergi klinik lg, sbb klai g klinik tkut x nmpak awl2 ni. sebaiknye sis jage kesihatan jgn buat kerje berat2 🥰