Berat Baby

26wks berat baby 1.3kg, normal ke? atau trlalu besar? risau plak klau bsar sgt nk kena czer nnti 😰 #firstmom #firstbaby

1 Balas

maaf ya puan, saya cakap sedikit. mindset kena positive. ada je baby besar boleh lahir secara normal, dan czer ni boleh terjadi atas beberapa faktor bukan sebab baby besar sahaja. perkembangan baby puan, as long as doc puan tak cakap apa apa yang merisaukan, then should be okay. trust your doc and enjoy yr pregnancy. 😊