Due date 2/12

2,3 minit skli mengeras dari semalam ,macam nk datang period pun ada , adakah itu tnda tanda nk bersalin ? Maklumlah anak pertama 😅#firstmom#firstbaby

4 Balas

2/3 min mengeras dah kerap tu mommy. Boleh terus ke hospital. Kalau bukaan sedikit sangat kadang doktor bagi balik dulu. Depends keadaan mommy

2y ago

Tuhlah risau jugak . Tq mommy atas cadangan❤️

terus ke hospital ya. jgn tunggu sbb awak cakap dr semalam. dah terlampau kerap tu awak

2y ago

hi aishah, if xnk g hospital boleh pergi klinik utk check. nnt doctor akan bgtau kita dh ada bukaan belom, baby dah betul2 engage ke belom, kedudukan baby awak. atleast xde berulang g hospital if belom ada bukaan☺️☺️.. mcm adik sy haritu dia pergi check dkt klinik biasa. sbb kerap sgt mengeras dn sakit perut

due date samaa😄, tula nak kena prepare dah bila2 boles bersalin

due date saya 1/12 sis.. semoga di permudahkan utk awk.

2y ago

sama la sya sis... xtau baby kne keluar bulan 11 ni.. akhir bulan 11