22 mggu 2 hari

18/9 harini terlampau xcited bile da 5 bulan,dkte dpt detect saya mngandung anak KEMBAR..???sedih xterkata...alhamdulillah...selama ni scan nmpk sorang je...ptt la perut sy besar semacam...nurse n dkte semua detect air ketuban terlebih...tp tme 22 mggu cm ni dkte kate xboleh cek aor ketuban...xdpt detect lg...so,dia decide nk buat scan...tgk tumbesaran baby...tme scan tu biase,nampak sorang...dlm pada nk kira ukuran baby...dia trkejut...kate ada something sblh tu...lain mcm...sy dah tkt...ingt baby membesar dgn cyst...doc ckp cube kamu tgk,sy nmpk ada 2 punggung...???...kamu ni kembar...knpe dri mule mmg xdpt detect...ya allah...semua kuasa dri allah swt...siapa kite nk menidakkannya...alhamdulillah...ni skrg perut da mcm preggy 8 bulan...???

22 mggu 2 hari
230 Balas

Alhamdulillah..tahniahhhhhh awak.. Semoga dipermudahkan segala urusan..doakan sy dpt kembar juga.. 😊

Dh boleh beli brg babyyy tuu.. sbb majoriti kembar smua kluar awall.. alhamdulillah rezeki seronoknyaa

Wah.best ny sis....alhamdullilah..x semua org dpt mcm sis rasa..tahniah..semoga semua nya d permudakan

Wahh..tahniah..boleh bagi tips utk dpt kembar x..apa makanan yg selalu sis & hsbnd consume hari2??😀

Alhamdulillah rezeki awk.. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan kita dan ank yg dikandung aamiin

Alhamdulillah congrats.. Rezeki paling best.. 😍😍 Semoga di permudahkan semua urusan.. Aminn

Alhamdulillah syukur..doakan smoga sy pun dpt kembar ye sis. Mana tau ada rezeki sy & suami..😌

Syukur alhamdulillah.. best nyer sis dapat kembar... semoga semua berjalan dengan lancar yer sis

Alhamdulillah rezeki . Happy nye sy mcm sy plk yg merasa smpai nitis airmate 😹

alhamdulillah..smoga bby membesar dgn sihat..mudah2an sy dpt ank kmbar jg..inshaAllah😊