Overweight, urghh

1.7kg gained in two weeks. Makan dah control juga SSS, cuma weekend ada la melantak aiscream and cheezy foods. Thank God takda GDM, but it still makes me feel unhealthy. #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

sy consistent naik 1kg everyweek sejak 14W hari tu. GDM ok, makan takdela byk sgt asik makan roti je. so berhuhu jela fikir mcmana nk turunkan balik lepas bersalin

nah dont worry. sy pun naik almost 4kg in 2w sbb balik kg, mkn masakan mak. no gdm as well. just on observation bp and urine saja.

6mo ago

ouh ok tq sis. mmg dh on ubat drh tinggi mse awal pregnant tu. tp isnin cek tibe BP tinggi dan berat naik byk. jdk doc soh dtg 2hari skali utk BP yg urine xpasti mungkin sy xdgr sb tkejut berat naik sgt gaknye 😂😂. arap dh hjung2 ni tkde apelah.