Normal ke tak

15 week pregnant .. perut ada rasa mengeras .. dan sakit bawah perut #1st_pregnacy

2 Balas

Sama dgn saya skrg 15w perasan perut mengeras bila baring flat (terlentang).. Bila mengiring, xde dh dia jd mengeras.. Last week masa check up 3 bln saya ada tanya dgn nurse kata xpe sbb risau juga

masuk tm 2 ni normal x selesa perut skit. sbb perut makin besar. mengeras tu mybe sembelit atau gas byk. cuba urut2 skit nt boleh reda

6mo ago

baik .. terima kasih