Admit 33week, stay sampai bersalin.

13/10/2022 Assalamualaikum semua. Ada yang berpengalaman admit wad mase 33week tak? And stay smpai bersalin. (Bersalin awal n elective czer) Sy skrg 31week genap, dokter suruh admit 33 week nanti. Sy kena bersalin awal sebab poor lung disease. Dokter cakap kalau keadaan sy xok, nak bersalin 34week..kalau ok, mungkin boleh lajak sampai 36/37 week. Ada tak ibu-ibu yang berpengalaman masuk wad awal, buat ape je dalam tu sebulan. 🥺🥺 #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

1 Balas

duduk rehat je dlm tu. ikut je ape yg doctor suruh. bwk la segala mcm brg supaya x bosan sgt. buku ke laptop ke ape2 jela.

1y ago

baikkkk..tq sis ❤️