rasa pergerakkan

12w 3d . Dari malam tadi bahagian bawah pusat rasa pergerakkan halus pergi ke kiri . Keliru baby gerak ke angin ye ? 😂🤣 #Second_Baby

4 Balas

sama la sis, sya pun 12 week juga hrini, tadi petang perut sya pun mcm ada bergerak2 mcm berpusing dekat pusat sakit sngt, 2 kali pergerakan. hehe mungkin 12week tu masa dia tukar posisi sis hehe

samalah. Sy pn rasa mcm ni. Sampai dok terfikir 12 mgu ni dh boleh rasa kepala baby ke. Tak tahu nk tanya siapa 😂😂😂

2y ago

tadi sy check up 12w..baby mmg aktif betul mase scan..misi tanye ade rase x dia gerak..sy mcm eh boleh ke rase..mmg la ade denyut2 geli kat tengah pusat..tp x rasa la tu baby..kecik beno baby kalau nak rase pun..

samala kdg ada gak rasa mcm tu.. dia bgrak halus sngt.. tpi kejap je🤣

Sy pub kdang2 rasa geli2😂😂😂entah la perasaan atau apa