Baby health

11 week tak dapat detect jantung baby lagi.. Why arrr..sdangkan si ibu sihat

1 Balas

Awak checkup KK ke swasta? Check guna heart doppler atau buat USG? Period awak regular or irregular? Doktor ada kata apa2 tak masa tak dapat detect jantung tu?

4mo ago

so u actually dah dapat jawapan tak detect because baby tak growth ikut week sepatutnya. kandungan tak menjadi ada bnyk faktor sis. tak semestinya ibu sihat kandungan sihat. banyak kan membaca lagi sis dalam apps ni pun banyak article yg boleh membantu permahaman kita