Gender

Who wants to know the gender of their baby? Try natin hulaan. Wala naman masama eh :) Comment your age (kung anong edad nabuntis) and the date kung kelan kayo manganganak. ?

464 Replies

19 weeks December 11 duadate 😊 And im turning 24 this november.

Age 29 Expected delivery: december 13,2020 not sure s date po

I'm 21, and 2months preggy. Expected Due Date ko po is Feb 17

22 years old, september po or october ako manganak hehe

gusto ko din mahulaan.. age ko 29 ako nabuntis due date sept. 20

Age 26 po. And october po due date ko. Ty☺️☺️

31 march conceived, november is my due...thanks in advance sis

ano po yung gender sa akin? I'm 30 y/o may edd is sept 21 2021

28 yrs old turning 29 this May. EDD ko is October 14, 2021

Im 33 yrs.old 4 months preggy expected due date Dec.1 2020