Detergent

Hi,do you use normal detergent (adult detergent) to wash your baby clothes or you guys use baby brands for detergent to wash clothes? If you guys use baby detergent,what brands do you guys use?

36 Replies

I'm using bio home delicate for whole family including baby it's safe for baby too

nope for young babies,advise to use baby detergent more gentle. can try kodomo

I’m still using baby detergent for my 14-month old LO. I’m using Kodomo.

i use ABD powder detergent cos can last long as its powder and cheap.

am using kodomo laundry detergent to wash my lo clothes (:

Kodomo for baby detergent. More mild for the skin

Baby friendly detergent...baby skin is sensitive

I’m using Kodomo for the whole family 😂😂

Tollyjoy as it’s suitable for indoor drying

have used pureen, kodomo and now tollyjoy