What's on your list? Share in the comments below⬇️⬇️⬇️

Join TeamBakuNanay community on Facebook go to http://www.facebook.com/groups/bakunanay and dont forget to answer the questions to join our safe space to discuss and ask your questions about vaccinations. #TeamBakuNanay #ProudtobeBakuNanay #VaccinesWorkforAll #AllAboutBakuna #AllAboutBakuna

What's on your list?

Share in the comments below⬇️⬇️⬇️
35 Replies

first is baby book record,lampin,nursing cover at pamaypay😁😁😁

i prepare booklet record para s vaccine ni baby,diaper,wipes and bip

Baby book, diaper and wipes Diaper bag after shots cream wallet

Form in the Brgy Donation Diaper, Wipes, Biscuits, Water,Towel

baby book, tapos pamunas ni baby kapag iiyak 😭😭🤣🤣

bag, baby book, wallet, paracetamol and my baby's outfit😅

dress to wear, baby book milk and face shield of baby

Baby book, lampin, wipes, diaper, payong at tubig

pamunas,baby book,payong,tubig ko po,sumbrero po.

baby book,wipes,money at pamaypay po.😊