Check klinik untuk confirm pregnant.

Hi, sy dh already 6 week 1 day. Bace dlm ni ada yg cakap, kalau g klinik tak nampak lagi. Tapi ada yg cakap suruh pergi klinik untuk confirmkan pregnant. So macammane tu? Saya pening 🤣. Saya nak kene pergi check klinik ka macammane? Sebab check upt guna clearblue terang bederang double line. #firstbaby #pleasehelp

18 Balas

saya pergi scan masa 6w, nampak kantung, baby and heartbeat. awak boleh try pergi scan jugak nak confirmkan pregnancy 😊

12mo ago

oo dah boleh nampak eh baby . i see

kalau ada bajet lebih blh lh prgi scan,mahal weii scan,dahlaa scan mcm tu jer.. saya xprgi scan,terus buat buku minggu depan dh

12mo ago

Inna : Saranan 12minggu dari klinik ibu & anak. 😊

Biase kalau check waktu 6 minggu ni akan nmpak kantung tp kalau nk confirm jantung jgk better tunggu 8 minggu 😁

kalau dh terang sngt confirm2 pregnant saya minggu depan buat buku 7minggu jgk ,xprgi scan pun bazir duit 🤣

Sy scan 6w4d dah nampak kantung n baby tp kecik lg size 0.90cm dan dah dengar heartbeat jugak.

haritu sy scan waktu 7 minggu 5 hari,alhamdulillah nampak dah baby

6 weeks dah nampak kantung, baby belum nampak

awak makan folic asid tak

12mo ago

makan beli kat farmasi healthcare yg 5mg. takpe kan