Alahan pelik

Siapa yg time pregnant ni tak boleh duduk rumah ? Saya tgh hadap benda ni. Awal2 mcm tak perasan tapi setiap kali gi keluar, gi umah mak mertua, umah org lain, okay je. Balik rumah sendiri je terus lemau, loya, sakit perut semua. Sebelum kahwin, awal2 kahwin, mmg jenis suka duk rumah, pregnant je dia bertukar terus hahaha #1stimemom

11 Balas

sy pula xboleh makan masakan sendiri. huhuu . ‘tumpang’ dapur orang

2y ago

Huhu semoga bertabah sis. Pengorbanan seorg bakal ibu :')