At what age did your little one start watching YouTube?
Voice your Opinion
<6 months
6 months to 2 years
>2 years
Never

1771 responses

23 Replies

saya guna apps family link dan youtube kids untuk kawal .. sebelum nie fon sendiri tapi fon dia rosak soo kami suami isteri gilir-ii je bagi dengan kawalan saya.. Kalau saya kata "waktu dah cukup" dia nangis ke tak ke saya minta je.. kalau dia nangis saya buat tak tahu je lepas dia ok baru saya terangkan pada dia..

Mybe 1 tahun lebih. Then sekarang dah stop.. Alhamdulillah slowly training x tgk tv. Kdg tv dihidupkan sekejp je. Lepas dia xnak tgk dah. Smg allah jaga anak2 kita

Not for YouTube but I give waching YouTube kids...’ Like a sleeping Song and Happy Song for baby...’👶🏻

I bg only on weekend. But just for 1 hour. Apa dia tgk kita pantau juga. Alhamdulillah he listened.

but not even always i let them watch youtube, its bad for me

my 2.5yr will watch it OCCASIONALLY but rarely

around 5 mins after 1 year old

YouTube kids 1 to 2 years

5 tahun keatas

4years above