Haid berkepanjangan

Saya haid sudah 22 hari, masih deras juga yang keluar.. Apakah ini efek suntik KB 3 bulan atau bagaimana? Mohon bantuan dan pencerahannya bunda 🙏🏼#ingintahu #seriusnanya #bantusharing

1 Tanggapan

Haid itu normalnya 7-14 hari bun selepas hari tersebut namanya darah istikhadoh yg keluar .. itu darah penyakit .. artinya selepas 14 hari itu kita diwajibkan untuk melaksanakan solat Lebih baik segera periksakan ke dokter yaa bunn biar gak bahaya .. semoga lekas pulih seperti sedia kala 🤲🏻

3y ago

terima kasih bun, besok rencana saya mau periksa ke PKM dulu 🙏🏼