Bila boleh beli barang baby?

Saya due awal bulan 9. Dalam 8/9/2023. Bila ya boleh start beli barang baby? Sebab nak beli sekarang macam awal. Nak tunggu masuk 7 bulan macam tergesa2. Ada yang kata anak first selalu baby keluar awal. Jadi tak tahu nak beli bila. And barang apa yang perlu untuk beli untuk baby and mommy? #firstmom

23 Balas

Cari awal2 sis 5bulan cari la x kelam kabut sikit hehehe

boleh dah ni nak beli. tak awal sangat dah ni

1y ago

kalau beli dalam keadaan rushing nanti tak best. beli time ni boleh tengok betul2 apa yg tertinggal, apa yg perlu diutamakan, apa yg boleh hold dulu. senang nak plan

Awak punya due date same dengan saya 8/9/2023