mitos

rambut suami kriwil" kering gg boleh di cukur soale saya lgi hamil.. dn rambut saya juga gg boleh di potong, dakah bumil yg ttp potong rambut??

3 Tanggapan

aku potong rambut rutin 3bulan sekali ... waktu hamil juga potong .. justru biar tidak sukar ,enteng getu ..kan hormon orang hamil bertambah ..

Mitos bun..sy hamil jg tetep potong rambut.bawaanya gerah klo kepanjangan jd gk enk.

saya udh gatelan bun.. tapi gg boleh d potong.. mitosx gg boleh sama nenek.. bingung

5y ago

Klo suamiku slma q hmil kog ptong rmbt