17w 3day

Normal ke 17w 3day blm merasakan tendangan baby? mommy2 semua berapa weeks ye merasakan tendangan baby?

5 Tanggapan

Untuk first baby it's normal untuk rasa baby kick tu lambat. And kalau kulit perut jenis tebal pun susah sikit nak rasa baby kick.

ow yke dlu mengandung anak pertama 20w baru rasa baby gerak ni prggy anak yg ke2 17w 4days

awal lgi tu .. normal kalau belum rsa ... tp kalau rsau boleh je prgi klinik check

20week lebih 3day baru saja bisa merasakan gerakan baby

5y ago

Ngerasain gerakannya kaya gmn bun?

Saya 16 week bund tergantung si