Tanda-tanda pregnant dah kurang

Nak tanya. Ada tak mommies dalam ni sekarang 7w 5d yang dah takde tanda-tanda pregnant. Saya memang takde morning sickness, cuma breast tenderness dengan sakit pinggang je. But now breast pun dah kurang rasa sakit dan sakit pinggang sampai ganggu waktu tidur. Ada siapa-siapa yang ada masalah sama ke? Normal takni? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

12 Balas

sy start 6w dh jrg2 muntah. dh steady kdg lupa pregnant haha xpa lain org laib cra. org lain lmbt2 bru nk alah.

12mo ago

okay so kita kena tenang-tenang dan bersyukur lah kan dah takde alahan. sebab risau, macam relax sangat pregnant ni 🤣 ya Allah harapnya sihat-sihat kandungan dan mommies semua ❤️

eh sama, xd alahan, tp kuat mkn

11mo ago

haritu saya tanya doctor kat klinik biasa. doctor kata normal je kalau takde alahan atau tanda-tanda pregnancy tu dah takde. lega terus. tapi ni saya dah 9weeks rasa loya-loya dengan pening kepala. nasib baik tak de muntah-muntah. maybe lambat sikit kot dia datang tu. all the best ye awak sepanjang pregnancy journey! 😄