Serius Nanya

Mulut terasa pait di trimester pertama apakah gak papa Bun,.? Terimakasih bagi yang udah jawab. #seriusnanya #bantusharing #jangandibully #firstbaby #Nanya

2 Tanggapan

Our assignment writing service is here to ease your academic burden by assisting you to ace all your papers with ease and convenience. https://hvtimes.com/habits-of-a-successful-learner/ Information about customers is confidential and never disclosed to third parties.

gpp bun, wajar. tp tetep ya diusahakan makanan masuk walau dikit" tp sering. biar dd bayinya dpt asupan